♥~Prý pro kočku

♥~Prý pro kočku

Anotace: **~~**~~**~~**

~~~~~~~

Ten jeden pejsek
to je vám ale popleta
včera se vypravil
na cestu do světa
místo dobrého jídla 
do svého ranečku
zabalil si omylem
svoji „psí dečku“.

Prošel celý dvorek
prošel i zahradu
pak podél silnice
se dostal až k hradu
a povídá si,haf,
teď se jenom chvíli 
tady posadím
a něco z ranečku
si mňam,posvačím.

Opravdu,
vždyť já jsem popleta,
vypravím se na cestu
kdoví kam do světa
a místo jídla 
v tom malém ranečku
mám tam psí dečku.
Ty můj páníčku
psí dečku...
“Asi pro kočku“

Co si počnu,já mám hlad
půjdu pro kus buřtu
někam požádat.
I to se mohlo stát...
páni,já mám fakt hlad.

~~~~~~~~~
Autor Květka Š., 17.07.2018
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Kapka, Psavec, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) cinky linky, Květko, hezké to máš :-)! ST

18.07.2018 17:43:59 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí