Sluneční tance

Sluneční tance

Anotace: O letním slunci

Sbírka: Po stopách vesnice

Slunce tančí za nebeskou oponou
tak dobře, jak na hodině baletu
jeho obruč zdobená zlatou sponou,
se otáčí kolem osy v pozdním létu

Když se slunce z jeviště ztratí
nebe svojí báň stříbrem zakalí
s příštím jarem se k tobě navrátí
abychom si pusu pod třešní dali

Slunce zatančí nad celým světem
louky ,pole pak kvítím osází
ty do vsi přijedeš s dalším létem
nebe nemá již barvu mosazi
Autor Petr27, 29.07.2018
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Helen Zaurak, Anděl, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása!!!!!!!!!!!!!!!!!!*ST*

30.07.2018 08:30:55 | Anděl

díky :)

30.07.2018 18:53:40 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí