Lhát už nebudu

Lhát už nebudu

Anotace: ...

Zatímco já

plazím se mezi psím listím

svlíknout letošní vystřízlivění 

řehotají se pavouci v postelích

roztříštěných na lodyhách

fousatých přesliček

mému rozhodnutí

a

z keřů krákají vrány

mají už trochu v hlavě

tančí rozcuchanej krump

bezinkového likéru

klauni v černém

na větvích holohlavých

taky

vrabci lohní u blátivých cest

vinoucích se v polích

šípkové víno

z puklin krvavých ran

sladký bolehlav křídel

přikrývá opilou zem

 

pár sklínek podzimu  

přece nikomu neuškodí

miláčku

Autor Marcella, 06.09.2018
Přečteno 358x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, jondys, JSJ, Amonasr, Olex, Jort, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lahví...

20.11.2018 23:40:18 | enigman

...no to jsi měla v pondělí vidět Doktora M...i peněženku zapomněl v hospodě,,,a taky pořád vychvaloval jak je ten podzim krásnej...:-)

06.09.2018 14:52:43 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí