Nad povrchem zemským

Nad povrchem zemským

Anotace: ...

Rozbité světlo

poslepované stínem

hvězdného prachu

proniká prodřenou dírou

v černém plášti

do okamžiku

koktavého jitra

ranní

chladné doteky mračen

podzimní zralé slzy

svázané do uzlíčku zrcadel

vandrují v ptačím zpěvu

za toulavým

Měsícem  

sny mají přimknutá víčka

a pod bílým šátkem

usínají

na druhém břehu

Země

Autor Marcella, 18.09.2018
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velmi blízké..ST* :-D*

18.09.2018 18:27:12 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí