Nesu ti kůru z břízy

Nesu ti kůru z břízy

Anotace: 2012

Slunce pulzovalo
a já
své hory doly
dával pod kameny
u prašných cest.

Počkej pomohu ti je nést

Objevil jsem kostel v lese
a sebe sedícího v zadní lavici
v modlitbě za samotu srn,
vyhlídku nad nebe.

Jak snadné, ber.

Kdyby to bylo jen o tom
rozdělit se s žebrákem
a vzít stařence nůši s roštím.
Vztek měnit v explodující bubliny.
Kam stříkne kapka vyroste strom.
Doba dokola. Doba do kolen.
Vesnická srdce obehnaná
kamenným městem.
Do kolébek mačeta.

Kůru z břízy chci všem dát.
Puntík po puntíku.
Autor Now, 30.09.2018
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: vojtěška, Malá mořská víla, Frr, klokotá, Fany, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Komentáře k dílu
pro mě jak vůně kafru
pro zánět
Nebyl jsem nemocen
a přece spatřil vílu
plula svým mořem
a potom frr..

Děkuji oběma. M.

03.10.2018 10:25:30 | Now

Dobře se modlíš ;) ST

01.10.2018 20:49:01 | Malá mořská víla

Krásná* ST* :-D*

01.10.2018 17:16:38 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí