Budování prázdna

Budování prázdna

Anotace: 2000-2012 výběr

.
..
Všechny stromy už nás obklíčily
Mačetou k širým planinám !
Máme svět malý bílý
zeleň již nepřekáží nám

Vybudujeme od pólu k pólu
krásné dálnice
Zapomeň že byli kdy spolu
člověk a kytice

Postavíme chodníky z oceli
ťap ťap bude vůkol hlaholit
Víš vnoučku my museli
zarostlou Zemi oholit
..
Autor Now, 11.10.2018
Přečteno 184x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí