Podzimní den

Podzimní den

Anotace: nemusí být

Podzimní slunce...
Jiskří a baví se.
Tak jako malé sýkorky....
Na římse.

Svět je krásný
Život je jasný....
Je ale i takový
Jaký si ho uděláme.

A na to prosím,
nezapomínejte, pane.
Autor ILS, 18.10.2018
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí