Čertova hora

Čertova hora

Anotace: ...

 


Dominuje si statně

nad mořem

cévnatý smrk

na čertově hřbetu

 

zdola se dívám

vzhůru

jak tu

sebevědomá postává

pod mračnou peřinou

podzimního nebe

 

se svatozáří

zrcadlového slunce

sleduje to dění

u kamení

 

když letíš z ní

ztichne i les

pohledem jediným

rozkvete radost

jak záhony růží

 

a v té žíle malý řez

skokanského můstku

 

 

Autor Marcella, 24.10.2018
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: Rbb, Jort, Fany, Frr, zdenka, Amonasr, knihomolka, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pohledem jediným ... čeho všeho … lze … úsměv.z

24.10.2018 21:48:58 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí