Rozzlobený pavouk

Rozzlobený pavouk

Anotace: Velký nevděk.

Ranec teď si pavouk balí,
vyráží a mizí v dáli.
tady totiž každou chvíli
vždy mu sítě poničili.

Nedočkal se pavouk vděku,
jinam míří pro útěchu
snad ho tady budou vítat,
když jim bude mouchy chytat.

Ač hmyz loví neustále
kolikrát už měl namále
pavučiny pani ničí,
jak ho vidí děsně křičí

Pavouček se zlostí třese,
potom zmizí v blízkém lese,
přeje lidem muší nálet,
na jídlo jim budou kálet.

Autor Psavec, 27.10.2018
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: mirecek, jvacl, Kapka, IronDodo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neponičuju, nebo jen velmi nerada, pavoučkům přeji štěstí :-)
ST

27.10.2018 23:34:25 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí