srneček-miluji přírodu a vše okolo ni

srneček-miluji přírodu a vše okolo ni

Anotace: Srneček

Ztratila se z obory zaběhla se srnečka
Stádo její pláče
zanechala tu svého srnečka

Po mamince truchli jist mu nechutná
Nařika jeho nařk neuticha
Nechala ho napospas neboheho ubožačka
Nevraci se smuten jest kde je jeho máma
Autor kikin87, 06.01.2019
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí