Slunce vyjde 3

Slunce vyjde 3

Anotace: Slunce vyjde 3

Slunce někde v dáli
to na druhém konci světa září
a zvířátka se při tom paři

Dělají při tom ah ah co se to děje
i v zimě nám teplo je je

Radovánky naše nějak trvají
asi se vše zblaznilo
V jednom kuse souloužit
komu by se chtělo
Autor kikin87, 11.01.2019
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí