Smutek v lese

Smutek v lese

Anotace: -

Smutek v lese

 

Jenom ticho – stále ticho

hvězdy jasné život končí

někde v dáli možná tančí –

když Tvá mračna zemi ničí

 

Listí dávno opadalo

zimou k smrti vystrašeno –

těžkých vloček bílé krásno

duší lesa zatraceno

 

Něžné větve nalomené –

příkrov těžký bez lítosti

stromy teplem opuštěné

ponechává poraněné

 

Autor ARNOKULT, 14.01.2019
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí