Stromy noci

Stromy noci

.
Žebrák vyhání žebráka
od koše
Není tanec bez tančících
Pátek
stepující rozkoše
cigára a líh

Zavřeli jsme se ve srubu
tma a v oknech
jelení oči
Pet lahve
vkusně rozvěšeny na dubu
"Hned toho nech !"
Přišly
Stromy noci

Podívej na ty pařáty
a hrubou kůži
Nekoukej nahoru
omámí tě šepotem
Zeptej se táty
co je to za tvory
Odkud přišli
Snad poslal je ON sám..
"Čert ho vem!"

Ráno se budíme v mokré trávě
co bylo nevíme
hukot v hlavě
Nic naplat - pijem dál
a táto upřímně..
že ty ses
včera podíval ?
.
.
Autor Now, 03.05.2019
Přečteno 305x
Tipy 15
Poslední tipující: vojtěška, Jort, vlnka, Marten, šerý, Amonasr, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super sociální reflexe, poetiky a zamyšlení. "Tři v jednom." Multiinstrumentalista.

03.05.2019 13:07:27 | šerý

upřímně: "podíval"....:-D*ST*

03.05.2019 09:31:16 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí