V půlce května

V půlce května

Anotace: čas versus pozorování přírody a tak ... https://youtu.be/ZI3_ERYYEdM

Kaštany zažehly 
své bílé svícne
(a v Alejích i růžově)

Jsou místa, kde šeřík se 
ještě v květu mihne

Nejedna kytka
však již odkvétá

Pampelišky se
v chmýří oděly

Mračí se 
vlhké peřiny,
vzduch deštěm 
zavoní

Voda se smíchá
s mrtvými lupeny

Snad bude 
dost živin
a vláhy 
až do léta

Zdravím Vás sestry,
z klubu „Neuschneme“
jenž jsme byly políbené
pod třešňovými květy
na prvního května

A syn,
to moje malé-velké dítě, 
už umí
téměř všechna 
písmenka

Všechno je tak, 
jak má být
a přesto
je mi smutno

Calexico - Roka (Danza De La Muerte)

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 22.05.2019
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí