Slunný den

Slunný den

Dnes je krásný slunný den
Sem tam mráček na obloze pluje
Nejvyšší čas vyrazit ven.
A vítr už ani neduje.

Krásný je den dnes
Měl by každý rychle ven
Nikoho nepotká třes
Zima odchází přeci jen

Přes kopce a přes řeky
Vidím na poli se pást srnky.
Od kostela do meky
Zimní ptáci už frnkli

Luční kvítí začíná kvést
Motýli se objeví co nevidět
Klíšťata na tebe kujou lest
A pak nádherný jejich tanec můžeš vidět.

Mláďata už se začínají rodit
Zemědělci začínaji sázet
A brzo partnery si volit
A jarní duch už k nám začíná vcházet.
Autor Vydima27, 08.03.2020
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Majda, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká;-)

08.03.2020 18:53:58 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí