Jarní romance

Jarní romance

Anotace: Báseň o jaru

Sbírka: Verše

Slunce uchopilo jehlice pletací
uplete jaru vestu z vlny
do které oblékne vegetaci
a svůj slib vždy splní

Mrak utírá čelo orosené
když slunce štrikuje pestré vzory
od zimy jsou luhy pokosené
ošatit musí i zbytek flóry

Třešeň má květenu v závoji
pod kterým se celá halí
čeká myslím,až budeme svoji
a jednoho dne možná světaznalí
Autor Petr27, 25.03.2020
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je velmi pěkně napsané a upletené zároveň.
Petře ráda dávám ST.

26.03.2020 21:53:32 | Jaruška

moc ti děkuju :)

26.03.2020 21:54:59 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí