Slunce a jeho východ a západ

Slunce a jeho východ a západ

Anotace: ...

Východy a západy slunce

Východy slunce
brzy z rána
jsou nádherná podívaná

člověk si ale musí přivstat z rána
spatříc tu krásu

slunce i bílé jest za mlžných oparů hlavně v zimě
letní východ většinou do ruda s tetelením je

západy slunce jsou nejkrákrásnější
patří nám romantikům

celé nebe se zabarvý do nádherných barev
od rudé až po fialové nachové, růžové

sem tam bílý obláček, sem tam mráček
sem tam čiré nebe do blankytné modři


Prostě nádhera téměř nepopsatelná

....

Autor Akras, 02.08.2020
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Romantické západy i východy slunce mám také ráda.
..ST..

11.03.2021 23:04:17 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí