Jizerskohorský potůček

Jizerskohorský potůček

Anotace: O potůčku v Jiz.horách

Sbírka: Písničky z domova

Potůček šumí mezi horami
až kamsi k tiché Jizerce
ale kdesi vysoko nad námi
hledíme do světla severce

Teče potůček z Jizerských hor
při svých toulkách krajem
míjel louky,míjel hustý bor
prošel se rovněž hájem

Jizerskohorský potok píseň šumí
někdy pomalou,občas svižnou
kameny pak jeho cestu tlumí
jež zdála se být obtížnou
Autor Petr27, 07.08.2020
Přečteno 217x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, Psavec, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí