*-*Na sukni se nosí

*-*Na sukni se nosí

Anotace: ------skoro podzimní------

~~~*~~~
Léto si už pomalu
hledá v módních listech
aby příchod podzimu
letos slavil úspěch,
co se bude nosit
prozradím
podzim bude krásný,
to já vím.
Na sukni se nosí
vyšitá podzimní jablíčka
korále ze šípků
ty právě sbírá babička,
střevíce ze slámy
co zbyla na poli
podrážka mechová
a nohy vůbec nebolí.

Podzimní klobouky
ty zdobí chryzantémy
ty rády na dostihy nosí
parádivé dámy,
holky si z kaštanů
vzorek vzaly
a všechny si své vlasy
rezavě zabarvily.
Z podzimního listí
se bude nosit barevný pléd
pozor na módní trendy,
aby to někdo nepoplet.
Z ranní mlhy punčošky
ty letos frčí
já s módou už končím.
Zatím stačí.

~*~~~*~~~*~~~*~

********************

ahoj léto,ahoj...

Autor Květka Š., 16.09.2020
Přečteno 184x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Marten, Tomcat, Anděl, praetorian, Krajina průzračnosti, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása Květuško!

16.09.2020 20:23:00 | Anděl

Pěkná módní dle podzimu..;)

16.09.2020 15:49:49 | jenommarie

DĚKUJI...a pěkný den...

16.09.2020 16:54:07 | Květka Š.

;)

16.09.2020 22:07:44 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí