Kočička a myšáček.

Kočička a myšáček.

Anotace: Ze sbírky Můj svět 2019.

Kočička řekla myšáčkovi,
že má smutek
a myšáček utekl.

Kočička řekla myšáčkovi,
že mu dá svobodu
a on hádat se s Tebou
kočičko nebudu.

Zalezu si do sena,
když si takhle zmatená.

Kočičko moje,
když mě nelovíš,
kterápak jiná by mě nechala jít.

Je krásné vedle Tebe jít.
Ty mě necháš žít.
Autor mkinka, 15.12.2020
Přečteno 189x
Tipy 7
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Iva Husárková, ARNOKULT, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpuťte, ale nezdají se Vám Vaše říkanky poněkud infantilní?
Mají nečekaný úspěch i když s poezií nemají nic společného. Nerozumím tomu...

15.12.2020 11:44:02 | Lumír

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí