Najdeš tam sebe

Najdeš tam sebe

Anotace: Každý Ho uvnitř sebe má. Nejdřív je to jen jiskra a musíš to být ty sám, kdo se ji naučí zažehnout. Je třeba zjistit, kde začínám Já sám, a kde končí Jiní.

Život je krásný

i přes to, že párkrát padneš

a umíraš (... to je však běžný)

 

A jak lapený v pasti -

cesta ven stále Ti uniká

Jsi ztracený navždy!

 

Jejich vábení se totiž tak snadno podléhá...

 

Stačí však prohlédnout,

pohlédnout na dno sám sebe

Najdeš tam všechno: světlo a naději

Boha, který Tě vede

 

a s Ním už nikdy nemusíš být sám...

Autor Gymplak, 22.12.2020
Přečteno 147x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Guldrun, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí