Mlhavá noc

Mlhavá noc

Anotace: O zimní deštivé noci

Sbírka: Kříž a jablko

Padla zimní noc mlhavá
místo sněhu,déšť kane
na těle bolí rána bolavá
jak chlad z hor dál vane

Když občas dýchne vzduch
bělostný měsíc vidím plát
jak skrz mrak opisuje kruh
déšť bije když nemohu spát

Měsíc nám mává stříbrnou pochodní
když mlhavou nocí cestu si klestí
takhle půjde nebem ještě mnoho dní
ale vytrpět musí spoustu bolesti
Autor Petr27, 03.02.2021
Přečteno 208x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Johnny 96, Linna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí