*-*Políbí či nepolíbí

*-*Políbí či nepolíbí

Anotace: ~~~~~(:-)~~~~~

---------------------
Já nevím
proč bych neměla
co asi‭?
Předpovídat počasí?
Dopředu to cítím
jako‭ pravá ‬žába
najít velkou sklenici
to opravdu si žádá,
nahoru po žebříku lezu
a dolů?
To se po něm svezu.

Jak dlouho to tam
ale vydržím‭?
Moc dlouho asi ne,
brzy z ní vyskočím
a jako falešná žába
rosnička přes počasí
počkám si v teple
až se vyčasí.
Vidíš,
teď mě napadlo,milý
když mě hned políbíš
tak za chvíli
stanu se princeznou
ze zeleného prokletí
vysvobozenou.

Pohádka by to
moc pěkná byla
kdyby už dávno
tak známá nebyla,
o statečném princi
a žabí princezně
co stejně jako kdysi
vypadá líbezně...

~~~~~~

------------------

Autor Květka Š., 12.05.2021
Přečteno 142x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, poslední, Fany, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase jedna žabička :)) *

14.05.2021 18:41:46 | jenommarie

:-)...a políbí...

15.05.2021 14:34:52 | Květka Š.

Tak je to dobře:)

15.05.2021 16:26:00 | jenommarie

hezká žabička ráda jsem četla :-))

13.05.2021 03:45:59 | Iva Husárková

:-) milá Květko, milé jako vždy :-)! ST

12.05.2021 18:38:57 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí