Blankytné nebe

Blankytné nebe

Blankytné nebe

slunce se z něj dívá

už tolik nehřeje

a dřív se schovává

příroda se pomalu

k spánku ukládá

to není konec

jen to tak smutně vypadá

 

Na horách už někdy mrzne

sotva stupenˇ pod nulou

zima ale ještě počká

vždytˇ ví že se taky dočká

počká si a pak nás zchladí

možná na tři měsíce

 

To nemusí vůbec vadit

může nás to osvěžit

v létě taky někdy nevíš

kdy tě spálí slunce svit

Autor Fil, 27.08.2021
Přečteno 171x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, kudlankaW, Linna, Roser, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí