Poděkování matce přírodě

Poděkování matce přírodě

Anotace: ...

Když slunce ráno pohladí Tě po tvářích
Ty pozoruješ jak rodí se den
jiskřička štěstí v Tobě zazáří
zjistíš, že není to jen sen.

Pampelišky Zlato žluté se na Tebe smějí
pomalinku začínají se rozvíjet
a včelky už na jejich květy spějí,
začínáš vnímat jak krásný je svět.

Jsou to ty dary matky přírody
opájíš se její pokorou a láskou.
Víš, že ta Tě nikdy nezradí
byť by byl člověk jen sprostou cháskou...
Autor Vědma, 10.01.2022
Přečteno 235x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, zdenka, Marten, Psavec, mkinka, Iva Husárková, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná přírodní poesie .)

10.01.2022 09:56:29 | Constantine

Moc děkuji, Constantine.

10.01.2022 15:59:15 | Vědma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí