Po dešti

Po dešti

 
Po dešti 
je zelenější tráva.
Po dešti 
je možná více vzduchu.
Po dešti 
spíš dodržujem práva.
Po dešti 
jde snáz zpěv ptačí k uchu.
 
Po dešti 
je o dost větší živo.
Po dešti 
jsou všechny ženy krásky.
Po dešti 
též chutná více pivo 
Po dešti 
jsem lépe schopen lásky.
Autor Koala, 12.05.2022
Přečteno 169x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí