Beltain

Beltain

Anotace: V ten poslední dubnový večer...

Dubnových dnů stále více ubývá,

ale vždyť jaro se nám otvírá.

V časech lásky a nekonečné pohody,

tolik kouzel se tu objeví.

 

Táborák až do nebes plane dál,

kdo by to řekl jen,

že na zemi tak božský ráj,

přichází v ten poslední dubnový den.

 

Jeden plamen střídá druhý,

tak pojďme tančit dokola

a zahnat všechny ty zlé duchy.

 

Oslava velká v tu kouzelnou noc,

vždyť stromy a vše kolem rozkvétá,

jen zavř oči a nasaj tu nesmírnou moc,

a potom klidu a lásky se ti dostane,

což je dar,  jenž vše živé proplétá.

Autor Zigi, 09.07.2022
Přečteno 127x
Tipy 7
Poslední tipující: Komtesa z Paříže, Sonador, Psavec, Marry31, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí tvé verše, jen tak dál :)

10.07.2022 15:11:14 | Marry31

Děkuji moc

10.07.2022 16:07:11 | Zigi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí