Práh vnímání

Práh vnímání

Anotace: O pomíjivosti lidské

Práh vnímání
Citu a porážek
Hřmění
Bojů bez válek
Lomoz zbraní
Archanděl
Kde se vzal
Co hledá
Kam jde
Říkám si
Tepe li mě ticho a samota
V kolejišti
Nad propastí
Všude
Si
A co když je to jen zjevení, sen, touha
Láska
K čemu ta
Slouží, nebo jen touží
Javor, topol osika
Třesou se
Listy padají
Pokolikáté už
Na hraně noci
Ptáci zpívají
Pak se k nebi vznesou
A vzdušné proudy
Dravce tiše nesou
Křídla motýlí
Svobodu
Křičí dav
Lidé ji chtějí
Oni ji mají
Ty stromy, ptáci, motýli
A já je tu poslouchám
Jak se tu baví
Že je život baví
A bosou nohou vkročim do rosy
Projdu loukou
V mechu a kapradí
Svůj koberec mám
Máte ho i vy?
Autor umělec2, 10.08.2022
Přečteno 150x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Sonador, zdenka, mkinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí