Pár kroků do jara

Pár kroků do jara

Anotace: Jaro se blíží mílovými kroky :)

Sbírka: Zimní zahrada

Prsty slunce nanesou
na zlatý déšť žlutý pel
přijde vesna s noblesou
s věncem kvítků a včel
Ještě pár kroků
zbývá do jara
než se slunce
o sníh postará

Chybí pár chvil,
než jaro zaťuká
na dřevěný plot,
a vyběhlo na luka
Až zjeví se pod ledem
sněženky, jak dívčí líce
budu se kochat pohledem,
jak slunko zažehlo svíce
Autor Petr27, 11.03.2023
Přečteno 178x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Kan, Bufik, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí