Náš pes

Náš pes

Nedaleko je les,
v němž žije pes,
ten pes leze,
a někdy se veze.

Jednou našel rukavice,
přičemž hledal pukavice,
taky se leskl,
a tak sebou pleskl.

Našla ho maminka,
pojmenovala ho Vteřinka,
uměl rychle běhat,
taky hezky šplhat.

Jednou mu kručelo v břiše,
a maminka hned píše,
pomoc, můj pes vrčí,
a teď se mnou doma trčí.

Je už starý, tak si hoví,
někdy ale taky loví,
přinesl nám králíka,
pojmenovali jsme ho Malíka.
Autor AnnaT, 16.03.2023
Přečteno 129x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať už kňučí nebo vrčí
jistě i rád všechny má
pejsek, který domov našel
s láskou vás vždy přivítá.

Také mám nalezenečka.
Pěkné dny a hodně zdraví..jsou tu 2 jména, pejsci jsou dva?

16.03.2023 22:29:35 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí