Jaro

Jaro

Anotace: ...přišlo na mě jaro se všemi synonymy toho, co se zpravidla na jaře dělá.

JARO

Na mechovém podloží

medvěd brtník souloží.

Kde je skála tvrdá,

had s hadicí mrdá.

Pod blankytným nebem

všichni rádi jebem.

Zajdeme na luka,

koroptev tam šuká.

Buďme chvíli zticha,

liška v noře píchá.

V trávě slyším chrousta,

jak s chroustovou šoustá.

Pod jehličí kupou

ježci spolu dupou.

Uvnitř temné sluje

drak dračku miluje.

V lese srnci vilní

pod větvemi smilní.

Řekou štika pluje

s paštikou obcuje.

Na stromě hýl prcá,

pahýl mu dost drncá.

Pavouk síť svou snuje,

s mouchou kopuluje.

Lasička je bdělá,

se sýčkem to dělá.

Jarem zní vášnivý ryk,

každý chce pohlavní styk.

Autor Zaphod Beeblebrox, 05.05.2023
Přečteno 115x
Tipy 5
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jedeš :-)))

06.05.2023 09:22:25 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí