Koalí svět

Koalí svět

Viděl jsem obří záblesk naděje

Jak padá kometa a na mě se pěkně směje

Přede mnou se tvoří Koalí svět

Který nikdy nesmí zmizet

Nejlepší pocit je tu jen tak sedět

A to že koaly jsou v bezpečí vědět 

Zapadá slunce směrem nahoru

Doufám že navždy budu na vrcholu..

Autor marekdm3, 04.11.2023
Přečteno 97x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, Niška, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ti přeju, optimisto :-)

05.11.2023 04:18:12 | Niška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí