Venku je sníh a mráz

Venku je sníh a mráz

Anotace: ...

Venku je sníh a mráz,

všude kolem ticho a klid

Zima v plné síle tu vládne,

krajina bílá, jako když sněží

 

Stopy ve sněhu kráčejí,

ozvěna se vzdáleně nese

Ticho jen šelest větru prolomí,

ve vzduchu cítím ledové vření

 

Pomalu kráčím po zamrzlém rybníce,

korunky ledu tisíce tváří tvoří

Pod nohama krakoraje zvuk,

hřmot ledových vln mi připomíná

 

Ať je zima jakkoliv tuhá,

mám radost, že mohu být venku

Sníh a mráz mi srdce hřejí,

klid a radost mi do duše přinášejí

 

Tak se přidej, pojď ven s námi,

zůstaňme spolu v té zimní symfonii

Sníh a mráz nám nahání zimomřivou pěchu,

ale v duši cítíme, že jsme svobodní

Autor Misha, 28.11.2023
Přečteno 126x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí