- Ranní rosa -

- Ranní rosa -

Ranní rosa

 

Ranní rosa
ranní rosa v trávě

 

třpytící se ve slunci
mlžným oparem

 

kapka po kapce
stéká po stéblech trávy

 

stéká po stéblech trávy
utvoří na malém lístečku
loužičku

 

slunce pomalu stoupá výš
mlžný opar mizí

 

ranní rosa též

 

 

Napsal - Spisovatel Akras

Autor Akras, 14.03.2024
Přečteno 127x
Tipy 5
Poslední tipující: Žluťák, mkinka, Tomcat, Fractura cordis aperta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé a milé.

14.03.2024 09:51:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí