Vychytralý slon

Vychytralý slon

Anotace: Pracoval jsem v ZOO a staral se i o sloní dámu.

Silný je ten samec sloní,
veliký strom hravě zlomí
každému tak ukáže,
co on všechno dokáže.

Zvířátka hned protest dají,
každý svoje hnízdo hájí,
vřeští tady velice,
ptáci ba i opice.

Slon jim nechce více škodit,
zvířátka se můžou hodit,
ač má jídla dostatek,
požaduje úplatek.

Banány a chutné plody,
k tomu soudek čerstvé vody,
vůbec nic se nestydí,
okoukal to od lidí.

 

Autor Psavec, 22.03.2024
Přečteno 64x
Tipy 19
Poslední tipující: neptolius, IronDodo, Dreamy, Marťas9, cappuccinogirl, Paulín, Žluťák, Kan, fisus, Tvbm, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo zvířátka, super zábava a určitě i prace. Taky by mě to asi bavilo.

23.03.2024 02:54:45 | Marťas9

Měl jsi zajímavé zaměstnání...

22.03.2024 22:38:09 | cappuccinogirl

To je dobrý, za úplatek jim dá pokoj. ST.

22.03.2024 20:23:39 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí