Květy

Květy

Květy

 

Nelze je přehlédnouti

točí se přímo vzhůru,

své pestíky chtějí ukázati,

slunci dávají pózu.

 

Předhánějí se jedna před druhou,

kdo více zvedne květ,

ví, jsou zde jen na chvíli,

odkvetou, končí pro ně svět.

 

Proto je třeba zabrzdit,

zhlédnout jejich krásu,

nebo je natrhat

ozdobit starou vázu.

Autor Marťas9, 30.04.2024
Přečteno 54x
Tipy 15
Poslední tipující: Pacik, martinaV, Psavec, Žluťák, Ondra, kozorožka, Chane, mkinka, Anfádis, IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí