dvě verze

dvě verze

Anotace: musel jsem nafackovat formě,musel sem nakopat rytmus jen abych sdělil..

ZÁKLADNÍ VERZE

Něžná a milá
k polibku vždy úsměv přidá
pohladí ,promluví, naslouchá
osladí kávu ranní peřinky k lásce zvou
myšlenku na mě nosí v hlavě..jedinou

Stůl se leskne ,když z talíře se kouří
A nespěchá, když krev se v žilách bouří
otevře okno, když kamna trochu mouří
a její oči září jasnou modří

košilka zapnutá ke krku ,kalhoty rovné
vlasy spletené ,sluneční brýle oči zdobí
ráda si povídá ,hladit se nechá ,voní
a směje se jak rolničky když zvoní

prochází stezky lesní po mém boku
vždy proplete mi prsty ,svírá ruku
zdobí byt v čase vánočním
do vany pěnu ,svíčky hoří
napeče cukroví ,rád ho jím
a pak se schoulí v křesle mém si hoví

ráda své vlasy s mými proplétá
nechá si šeptat něžné rýmy
objímat pod květy nebeskými
nechá se pohladit po copáncích
a na krk políbení dát
poslouchá něžnosti až k rozednění
a nejde vůbec spát

ROZŠÍŘENÁ VERZE

dračice v těle bohyně
úsměvy zvou do svatyně
plné rty lákají
o vášni šeptají
blůzka jde k zemi mezi dveřmi
budeš se svíjet říká „věř mi“

budu tě mučit ,budu žhavá
tvým tělem protékat ,řeka dravá
budu tě tříštit v útesech rozkoše
zmuchlám a zahodím tvé údy do koše

a pak je vylovím nasaju,poválím
olejem namažu ,nalákám z povzdálÍ

ONA..nečeká na vhodnou chvíli,vrhá se
tvé šaty ničí ,rve je z tebe
saje tvůj pot z poháru rozkoše
tělem svým nahým vzývá nebe

neplýtvá slovy,rty jen svádějí
a ruce hbyté skrýš tvou poznají
najdou tvá místa citlivá a donutí
svíjet se prosit,zůstat v objetí

ví kde se dotýkat a kde líbat
nechá tě toužit,,jen se dívat
nechá tě pochybovat o tvém mužství
a pak tě náhle k sobě pustí
dokaž že dáváš plné hrsti
propleť se,splyň v té vášni žhavé
a šeptej věty nedočkavé
zatne ti šelma do zad drápy
zakousne se hlavu zvrátí
bude ti sténat pod tvou touhou
bude se svíjet u tvých nohou
nechá tě pronikat ,přidá se křičí
není čas váhat ,pochyby zničí
bude tě provázet kouzlem noci
přivádět k šílenství svojí mocí
bude tě laskat doteky pilovat
celou noc bezednou vášnivě ,milovat
Autor poeta, 08.06.2012
Přečteno 623x
Tipy 6
Poslední tipující: Linzerka, enigman, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková uni verzální...

11.06.2012 15:25:29 | enigman

Ma oblibena je ta rozsirena verze..

11.06.2012 15:33:08 | poeta

jemný malý potůček .. měnící se skokem v rozbouřenou řeku .. reku .. chtíc někdy najít zlatý střed .. či proplést dva v jednom .. či ve středu skokem k výšinám vyletět .. a změnit se v nebeskou řeku .. ST

08.06.2012 14:33:48 | Helena Lovecká

Nebeskou řekou loďky plují
Hladinu klidnou rozráží
Jen jedním směrem
Před večerem
Včas v náruč něžnou
Připlují
Pak světlo zhasne
A každé oko po tmě žasne
A nikdo víc už nespěchá
..v té kráse ..sen ..ožívá

08.06.2012 14:43:55 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí