Já a on

Já a on

Anotace: I přes to, jsem vlastně ráda, že jsme tak rozdílní...

Od dětství vím, jak chovat se mám.
Jak správně sedět, co říkat, co ne.
Přesto však tak málo znám
o všech těch touhách kolem mě.

Já měla bych dámou být
a někdy se za ni obléknu ráda.
Jen pro bůh neukázat muži velký cit
ale když on nemiluje dost, je to zrada?

Jsem z pravidel už unavená.
Já chci mu říct každý pocit.
Nechci být jen žena planá,
chci být jeho součást,génius loci.

Chci, aby věděl, jak toužím
dotknout se jeho spánku.
Prstem svým vykroužím
siluetu tváře, podobná vánku.

Chci, aby byl otrokem mé něhy,
chci zrychlit svůj dech...
Ty rýmy mě jen zdržují
končím s nimi!

Vykreslím prstem
cestu rtům.
Přes jeho tvář, rty a bradu.
Přes jemné chloupky na krku.
Přes důlek klíční kosti.
Přes hrudník, stále níž.Svět kolem mizí,
nemám už předsevzetí.
Neslyším nic.
Vnímám jen vůně,
ten slanosladký dotek..
To bolestné rozhodnutí. Chci pokračovat i navždy zůstat.
Chci mlčet i vykřičet tu dokonalost.
Chvěji se zevnitř i z venku.
Teď...
Teď je ta chvíle, kdy zraňuji jeho ego.
Je pro mě teď vším, co ztělesňuje krásu.
Miláčkem, láskou, broučkem,
kapkou rosy na pšeničném klasu.


A brouček ten,
cítí se být tygrem, medvědem a lvem...
Autor Lenka Krásnodvorská, 22.08.2012
Přečteno 654x
Tipy 16
Poslední tipující: La Suneteto, PriceznaKonzuelaBananaHemok, Holis, střelkyně1, srozumeni, gabkin, V.N.Losinský, Radek.oslov.Šafárik, TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné vyznání :-)
ten závěr je nejlepší :-))

07.11.2012 08:49:48 | La Suneteto

ST***

26.08.2012 20:46:59 | Lilien

povedená

23.08.2012 17:31:23 | Radek.oslov.Šafárik

Je to velmi pěkně napsané.
Konec se mi líbí snad nejvíc.

22.08.2012 14:51:41 | TeruKurosaki

Ó, děkuji, takže den bude hezký dvakrát. Vám ho přeji také:-)

22.08.2012 14:55:19 | Lenka Krásnodvorská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí