Podél brouzdaliště

Podél brouzdaliště

Anotace: Také jako titulek - psáno v opojení však bez pilulek

Brouzdaliště
v něm zlehýnka vlnky
na hladině.

Míjí mě chlapec
nedaleko dívka
ruce v klíně
a také ta pohlíží
obdivně prohlíží si
tělo Adonise.

Obdivné pohledy
musel junák
cítit mezi lopatkami
v týle
jsouce bez košile.

V dáli jeví se okraje brouzdaliště
jako sbíhající přímky
zahlédl jsem
ženskou siluetu
mající oblé tvary.

Široké boky
plnější podbříšek
však mnohonásobně plnější má prsy.

Nemohu se dívat jinam
ani stovka mužů na trávníku
žalem si slzu z tváře slzu stírám
což nečiní žádný z záletníků.

Má dokonalé ženské tvary,
byť její pokožka je netypicky bílá
pro tento letní čas.

Blíží se ke mně
sklápím zraky
naposled proměřím pohledy
objem jejího těla křivolaký
plnou hruď.

Ty kdos bez viny mne suď!
Autor kudlankaW, 23.06.2013
Přečteno 495x
Tipy 3
Poslední tipující: Avola, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí