23.5. 2014

23.5. 2014

Prolili jsme krev,

Spolu, každej sám

Pupeční šňůra souzvuku

Srdcí a podbřišků rupla

Nebyl to ale žádnej levnej šunt!

Jen jsme se tak moc snažili od sebe odervat

Z lásky

Z dlouhýho mlčení

Amor, co se zjevně přežral jitrnic

(Nebo spolknul Velázqueze?)

Se na to koukal.

Nemrkl, jenom otráveně zívl.

Díky bohu, že není patetickej jako chudák Oidipus

A v důlcích se mu pořád lesknou vidomý zlatý bulvy

Seděl, klinkal nohama

A jen mi tak na půl huby řek‘

Vy lidi běžte už do prdele!

To je fakt zatracená škoda šípů na takovou pakáž.
Autor Herjann Skald Vargstjern, 23.05.2014
Přečteno 555x
Tipy 8
Poslední tipující: vojtěška, Jort, Petbab, Luky-33, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré, to s tou pupeční šňůrou se mi fakt líbí...

23.05.2014 17:02:10 | iluzionistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí