Zabíjení touhy

Zabíjení touhy

Anotace: To mne hecovalo: Kett

 

 

naleju víno  do "service"

sklenic od hořčic

tobě půl sklenice

sobě trochu víc

a až touha se v tobě překrví

vstoupím poprvý

 

až se to stane

řeknu: na zdraví!

a řeknu možná "ba ne

mne to nebaví"

( bude stát hodně síly

jen trochu! oddálit tu chvíli)

 

kdy ztratím hlavu v jednom bodě

jak v horké bublinkové vodě

a nakonec  pak za ptákem

vylétnu do výšek nad mrakem

 

zas vrátím se pak pod svou peřinu

svůj zmatek v duši schovat

a tu nádhernou vteřinu

si zkusit zopakovat

 

a to je moje chvíle:

až se ti pohled sklene do duhy

a hledat bude nové cíle

já vstoupím podruhý

 

Autor aravara, 03.10.2014
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí