Šifra v azbuce

Šifra v azbuce

Anotace: ...

Živelné představy
vyvinuté dívky v přiléhavém kostýmu,
koňmo, ve figurách voltiže,
byť nehodí se příliš do rýmu...

Nyní jsem skandálně
sám sebou přistižen
při fantazírování,
bez převářky či lhaní,
touhou po tom,
co není momentálně k mání,
žena s výstavním poprsím
v luxusním negližé.

Nemám troufalost,
sotva se pokusím
o to, být z řetězu utržen.

"Madam,promiňte že ruším
o vaše telefonní číslo
vás zdvořile poprosím!?"

Děkuji za poskytnuté numero.

Nyní se číslem krásné paní honosím
však jak s ním naložím?

Rmoutím se v rauši větou nesouvislou.

Skladbou Kurta Cobaina "In utero"

Později přicházím na to,
že touhu po ženě
mi spolehlivě oznámí pravé tříslo.

Raději budu mít mobilní přístroj
v dosahu - po ruce.

Zavolám oné ženě,
pozvu ji na kávu,rozjíveně,
starosti hodím za hlavu.

A kdoví,
možná bych vše nejraději zašifroval v azbuce.

Zavolám jednu z dam,
ještě předtím,
nežli mě dostihne pol--e!
Autor kudlankaW, 26.10.2014
Přečteno 664x
Tipy 5
Poslední tipující: MARKO, Frr, Amonasr, Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí