Jednou takhle v představách

Jednou takhle v představách

Anotace: Ehm, radši už to nebudu komentovat.

Jednou takhle v představách

-

Tvá voda, je-zero,

neutrální péhá,

z gatí bere péro,

když si k Tobě lehá

 

(Tvá voda živá,

devět měsícu v ní,

zpívá o tom Langerová,

tohle není smluvní)

 

Sama sundává si triko,

je hrozně drzá,

rozehrává, výkop!

Chybí jí ta brzda

 

Odkrývá svá kiwi,

možná spíše pomeranče

a mi se tak moc líbí,

říkají mi...

náš zachránče

Autor SmallGeorge, 01.02.2015
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Lůca, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí