Přesvědčení

Přesvědčení

Anotace: ...

Žijeme v pokoji a klidu,
přesvědčeni o míru.
Máme všeho dost,
přesvědčeni o bohatství.

Mír je svoboda a klidná duše,
každý z nás chce takto žit.
Pro co však se rozhodneme,
mítí rozum, nebo hnít?

Budíme se ze sna,
tím představy končí.
Není na to trochu pozdě?
Život s námi se loučí.

Přesvědčeni neutichá,
nadále zmar působí.
Opravdu se nenajde,
lék na to období ?

Žádný si sám neubere,
dalšímu však dobře radí.
Copak ti snad v našem světě,
vůbec nic nevadí ?

To jsou zas ty představy,
ránu nejvíc škodí.
Ráno náš den staví však,
moudrý večer neodpoví.

Děkujeme za ideál,
vážně díky moc.
Tím jste ze dne udělali,
Dlouho temnou noc.
Autor JosephZ, 23.02.2015
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Stepbystep, Anež, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí