TĚŽKÝ PŘÍPAD

TĚŽKÝ PŘÍPAD

Anotace: Báseň z právnického prostředí.

 

 

Ta kauza mě zničí,
říká.
Nemluv, děvenko,
všude se stmívá.

 

Však já mluvit chci,
matičko,
chápej mě,
to mé srdíčko -
ať už myslím jakkoli,
zítra to nedopadne
- ten případ je nemilý!

 

Trápí, trápí mě to převelice,
ačkoli vím, že z téhle pozice,
nezmůžu již více.

Autor KlaraKimberlyViznerova, 03.04.2015
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Draconian, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu jako ivo jahelka

03.04.2015 00:33:24 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí