Myslím na tebe

Myslím na tebe

Anotace: Každou hodinu, minutu, vteřinu...

https://www.youtube.com/watch?v=FzpGn3w6Euc

 

 

I.

Myslím na tebe každý den.
Jenom pro tebe já tu jsem.
Bez tebe už bych nežila,
hluboko pod kůži jsi se mi vpila.

Myslím na tebe každý den.
V myšlenkách vídávám svůj sen
o tom, že mě nečekaně políbíš
a náš vztah úplně přeměníš.

II.
Myslím na tebe každou hodinu,
že z postele ti jednou pokynu,
ať jdeš blíž a nebojíš se,
ať jdeš blíž a políbíš mě.

Myslím na tebe každou hodinu,
že tě jednou do náručí vyzdvihnu.
Ty se usměješ a řekneš,
že mě v sobě chceš.

III.
Myslím na tebe každou minutu.
Na to, jak celou noc s tebou budu.
A věř mi, že bychom nebyly vzhůru
a nadělaly bychom hluku fůru.

Myslím na tebe každou minutu.
Na to, až uvidím tě nahou a strnu tu.
Na místě, kde jsem vždy chtěla být.
Být tu s tebou a svůj sen žít.

IV.
Myslím na tebe každou vteřinu.
Na chvíli, kdy tě na má prsa přivinu
a ty tam zůstaneš a budeš skoro příst.
Tenhle moment si nikdy nenechám vzít.

Myslím na tebe každou vteřinu,
jak se v zimě schováme pod peřinu
a nevylezeme vůbec ven
a budeme se milovat celý den.

V.
Myslím na tebe stále a stále,
při tom jsi ode mně dále a dále.
Tyto řádky se nemohou nikdy stát,
ale moje naděje nepřestane plát.

Autor Andul96, 10.08.2015
Přečteno 2475x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň o lesbické lásce? Nebo jsem to špatně pochopila?

10.08.2015 19:36:12 | Elisa K.

Ano, pochopila jsi to správně :)

10.08.2015 19:58:31 | Andul96

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí