Té co zná dokonale taje tělesné lásky

Té co zná dokonale taje tělesné lásky

Anotace: ...

Tvá hruď
plete mužům hlavy.

Buď jak buď
pohled nenechavý
dlouho neustane
a jsi si toho vědomá.

Já,
jako mnoho jiných,
do dlaní jímat
měl bych tvoje vnady,
anebo jen,
kéž bych směl
šťasten
hlavou spočinout
pod plnými prsy
s pocitem odevzdaným
naslouchat tvému srdci
jeho bití
každý tvůj nádech
výdech velebiti...
Autor kudlankaW, 29.08.2015
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Jort, adaj, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí