Jistě dokážeš být!

Jistě dokážeš být!

Anotace: ...věnuji K.

Přál bych si
napsat k tobě list,
že jsi tak přitažlivě jiná.

Horkokrevná jako český granát
snad i chladná jako ametyst.

Umíš být nepřístupná dáma,
též sehrát hlavní roli z Perlovky.

S tebou mi zvoní hrana
- tak často…

Častěji,
nežli máchání bičem
jezdce v cílové rovině.

Miluji,
když jsi v roli žádoucí,
nezklame ani odevzdaná.

Ve stínohře dlaní,

tvá pravá

kryje levý prsní dvorec,

levá dlaň ocitá se na klíně…
Autor kudlankaW, 24.09.2015
Přečteno 488x
Tipy 20
Poslední tipující: Dreamy, zelená víla, Jort, Aiury, Malá mořská víla, Kett, MARKO, Nikita44, jitoush, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda... paráda. přirozeně.sytě.sugestivně.

25.09.2015 10:53:00 | maryshka

Velmi me tesi.dekuji maryshko.
Krasny vikend preje
marty

25.09.2015 20:11:33 | kudlankaW

OCH TY FEMMES FATALES !!..ňňňň :-DDD

24.09.2015 20:10:29 | Frr

Ó,
děkuji

24.09.2015 20:15:27 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí