Když ti říkají

Když ti říkají

Když ti říkají,že jsi typycký nemehlo,
tak si jen dvakrát odflusni a použij kloktadlo,
když ti říkají,že jsi starý hlupák,
vzpomeň si na Poštu pro tebe : ,,Jirko dej mi nitrák".
když ti říkají,že jsi profesionální cvok,
nevstupuj na červenou do vozovky i když kluci dělají první krok,
když ti říkají,že jsi zaostalý buran,
pamatuj,nasyp jim do čaje drcený uran,
když ti říkají,že jsi zbytečný jak lunapark na hřbitově,
pověz : ,,Počkej kámo",trubku a praskni je po hlavě syrově,
když ti říkají,že Havel nikdy nebyl komunista,
nevěř jim,že mezi uprchlíky není žádný terorista,
když ti říkají,že jsi zaprděný xenofob a nácek,
neřeš to,dneska se takhle označuje snad i pod stromem klacek,
když ti říkají,že neseš z historie na bedrech pocit viny,
nezapomeň,ty jsi nebyl ten,kdo v zahraničí pokládal miny,
když ti říkají,že jsou zaneprázdnění a nemají na tebe čas,
zapomeň na ně,ubal si špinku,zatop v krbu,rozdělej chlast.
Autor D3dl0z3R, 06.03.2016
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, Romana Šamanka Ladyloba, lukassnajdr, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí