Stanici od Ráje

Stanici od Ráje

Anotace: Luxusní deviace

Nahatým vocasem sjíždíme druhou štaci
Své city k přírodě schováme pod matraci
Počkej na mě chvilku, jen co dojdu k baru
Snesu ti náruč koksu a tašku milodarů

Tam někde za dveřmi nás čeká krutá realita
Tady je dobře příteli, i ten čas pomaleji tiká
Ve světě růžových slonů nejsou žádní osli
Až nám dojde pára, přinesou nám další posli

A jak se to s námi valí, stále rychleji z kopce
V zahradě hadích holí nenajdeme skopce
Koupel v mléku kobyl ubere nám vrásky
A údy věkem zvadlé masírují krásky

Nad ránem přijde poslední karta, zlatá je
Vydáme se spolu prvním busem do Ráje
Autor Ziny, 18.03.2016
Přečteno 504x
Tipy 6
Poslední tipující: Cyrda, Malá mořská víla, Dreamy, Amonasr, innominata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí